Preventivmedel

Nu har jag ju så fina läsare, och jag tror många är av kvinnliga könet.
Kan ni hjälpa mig lite ? :)
Behöver införskaffa preventivmedel. Och jag vägrar p piller. Har tagit skiten sen jag var 15 år gammal.
Och känslan när en riktig mens kom var uppfriskande.
Vill ha något som jag inte behöver tänka på varje dag.
P stav? Hört madrömshistorier om mens i  fyra fem månader. Och hört att den försvinner helt oxå?
Vad finns det mer  ? Hjälp mig nu !


</3

Kommentarer
Postat av: maria

jag har p-stav och haft det i 8 år nu, första gången jag satt i den hade jag inte mens på säkert 6 månader och när jag väl blödde så var det lite grann i max 3-4 dagar. Nu nästa omgång har jag haft superproblem med mensen, blödigt lite i flera veckor i streck haft uppehåll på typ en vecka sen blödigt igen och sen när det väl slutat har jag inte haft mens på jättelänge, åsså samma visa igen.

Så första gången jag hade den så vart det toppen, å nästa var skit. Visst man kan testa p-staven och kolla om det är något för en själv, men är det inte det så är det ju tusen kronor bortkastat...

håller själv på att försöka hitta ett preventinmedel som funkar nu, då jag inte vill ha p-stav längre och inte kommer ihåg att äta p-piller.

2011-02-17 @ 21:03:58
URL: http://miameliin.blogspot.com
Postat av: Heidi

P-ring , fast den funka dock inte så bra på mig. men om den funkar så tror jag den är riktigt bra :)

2011-02-17 @ 21:08:33
URL: http://heidididiot.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Spiral. :) Jag kan rekomendera den! Gör lite ont att sätt i men absolut värt de!! Den håller i fem år och man kan bli mens fri :)

2011-02-17 @ 21:09:47
Postat av: Anna

Kopparspiral works like a charm. Vet dock inte om de sätter in det om man inte fått barn.

2011-02-17 @ 21:12:45
URL: http://lararjaveln.blogspot.com
Postat av: Anna

P-ring! Man stoppar upp den som en tompong, den ska vara där inne i 3 veckor, bara att plocka ut efter den tiden, en ny ring ska in efter en veckas uppbehåll. du får mens i ca 2 till 3 dagar. Funkar jättebra åt mig iallafall :-) om du inte vill ha den där inne när du har 6 så kan man ta ut den men i max 5 timmar tror jag. Det bästa av allt är att du kan göra så att du får ett sms när du ska stoppa in den och ha ur den. Hoppas du hittar något bra :-D

2011-02-17 @ 21:14:00
Postat av: Nikolina

Tack för alla tips ! :)

2011-02-17 @ 21:31:08
URL: http://sverigesvarstanikolina.blogg.se/
Postat av: Mia

tjao.

satte in p-stav i september, var skitnöjd och allt, tills det en dag small till på vågen och på två-tre veckor vägde jag 10 kg mer!

Kanske extremfall, men nu går dom inte bort heller. Så det, plus minskad sexlust mm, gör att ja ska ta bort den nu i början av mars. Visst, 1000 spänn i sjön, men hellre se ut och vara som innan. Positivt dock att jag inte fick nån mens på 4 månader, WOHO! När jag väl fick, var den typ 3 dagar.

2011-02-17 @ 23:13:33
URL: http://insidetheheadofmia.blogg.se/
Postat av: Anonym

inte p-ring! jag använde korrekt och jag blev gravid. spiral är det bästa, du slipper tänka på saker. den sitter i i 10 år (man kan såklart ta ut tidigare) och du märker aldrig av nånting.

2011-02-18 @ 17:07:38
Postat av: Pau

Har testat P-stav och hade ungefär som maria beskrev det i fem år. Provade P-ring och upplevde att den kändes hela tiden, irriterade på nåt vis. Provade hormonsprial och det är bland det mest smärtsamma jag vart med om när de satte in den. Min livmoder krampade och sen fick de plocka ut den. Men nu har jag hittat det perfekta! P-plåster! Man byter plåstret en gång i veckan, är utan efter tre veckor och får mens under den veckan. kan ha den vart som helst på kroppen (jag har mitt långt ner på benet) Har inte upplevt någa biverkningar alls. Kostar 100kr/månad. Ett tips! :)

Du har en jättebra blogg vill jag bara säga. Är ingen bloggmänniska men tycker din är väldigt intressant! Ha det fint

2011-02-21 @ 01:42:57
Postat av: Jenny Penny

Har haft P-stav sen i juni i fjol o har inte haft en droppe mens sen dess! Har funkat bäst hittills, men "naturellt" är ju enligt mig bäst.. men då finns ju risken för att man blir gravid.

Men annars har jag testat allt förutom spiral och pstaven har funkat bäst. pusss!

2011-02-22 @ 18:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0