Axeln

Axeln gör ont, Satan va den värker. Ogillar värktabletter, men överväger ta en ändå. Tankar, oj vad mkt tankar. Länge sen jag hade tid att fundera känns det som. dagarna flyter i hop. Rutiner infinner sig. Både bra och dåligt.
Spontanheten försvinner, passionen blir mindre. Men livet funkar . Jag har allt jag behöver . Och mer igentligen.
Men vad är det som tynger mig då? Jobbet känns drygt, som fan om jag ska vara ärlig. Precis så att man pallar med. Igentligen inte. Men ett jobb måste man ha. Fastna inte i latheten nu Nikolina, Utan satsa mer. Leta efter ett nytt. Absolut. Men har fastnat i rutinen. Klart rutiner är bra. Man har en trygg vardag. Men jag saknar långpromenader med hunden, knulla hela natten,Jag saknar stjärnorna, Jag saknar att sitta ute på trappen i yttermalung med Jeanette och Elin , Jag saknar att snacka skit, Jag saknar att kedjeröka en hel sommarnatt med förväntningar i luften,  Jag saknar Malung. Och mina vänner. En geting har letat sig in här. Vem ska släppa ut den?

ledig

Hallå, Jag är ledig hela dagen :) Och solen skiner. Fan va nice. Har haft en underbar helg i stockholm. Lägger upp bilder på facebook som vanligt :) Ska gå med hunden ner till sjön så han får bada!
Ringde nyss och spärrade mitt bankkort, de har kapat automaten nere på ok här. Så lika bra att vara säker. Tankade samma dag som andra som blivit av med pengar.
Sen är adressen ändrad nu oxå :)
Aja jobb resten av veckan. Annars inte mkt. Hoppas alla får en trevligt dag i solen.Puss

Godmorgon

Hej hopp. Sitter och slickar mig på tänderna, Fan va lena tänder är igentligen :)
Ska göra mig klar för att åka in till stan och hämta en skena som jag ska sova med i två år typ. Men det gör jag så gärna så bara för att få behålla tänderna som de är :)
Ska äta lite frukost nu, och bajsa känns det som.
Sen åker jag förbi snutt och får mig en puss. Så jag orkar jobba fyra timmar sen.
Börjar inte fören ett så hinner både hämta post i lägenheten och springa in på arbetsförmedlingen .
Blir stockholm senare. Vi ska sova i bilen som vanligt. Skansen, maskin expo och elitloppe blir det.
Älskar dig Linus !
Kyssar

Då var dagen här.

Jag måste erkänna att jag inte ens tänkt att denna dag ens skulle komma. Men nu ni så är Nikolina äntligen utan tandställning. Och om ni undrar om det var värt fyra år av plåga och minus massa pengar? HELL YEAH.
Checka resultatet . :)

i morse

Så jävla sköööönt !
Sen bjuder jag på en bild av min snygge pojkvän


Fan vilka bra läsare

fan vilka bra läsare jag har alltså. Ni finns kvar fast jag knappt uppdaterar.
Kom precis hem från jobbe. Skulle igentligen jobba två timmar i dag bara. Men som vanligt blev det heldag.
hade tänkt luncha med bästa Kimmey, men jobbet tog bort de planerna.
Nu är jag massa hungrig, Så måste stoppa i mig lite mat. Sen blir det nog lite vedklyvning. Fast jag känner bara för att inta soffläge . Men har bara några beställningar kvar så lika bra få de gjort.
Pussen

Länge sen

Oj en vecka sen jag skrev nu. Sorry. Men har fan haft fullt upp.
Har varit massa jobb, vedklyvning, målning, Ullared, Göteborg, 30 års fest osv.
Jag och älsk åkte i torsdags till ullared. Eller vi åkte strax utanför Gislaved, Sen sov vi några timmar i bilen.
Klarade av Gekås på två timmar typ, Så drog vidare till Göteborg och åkte karusell. Stannade till efter vägen vid en älgpark. Och gubben som hade de sa typ, Är inte så stor chans ni får se de nu. De kommer när vi ger de mat. Men ni får åka upp och kolla. Tro på fan så stod en älgko med en alldeles nyfödd unge 10 meter från staketet. Grymt !
Kan lova bästa helgen ever :) Älskar dig Linus.
Aja, Orkar inte lägga upp alla bilder här.  Är så grymt segt med mobiltbredband. Så kolla facebook ist, Så lägger jag upp allt där ! Finns blandannat en film på Linus bror när han strippar .
Kyssar på er.

bra där !

Fan va jag är duktig alltså. Helt otroligt, Nej men idag har jag fan fått mkt gjort. Jobbade först till tre, sen målade vi torkrummet. Och nu har vi klyft ved i tre timmar typ. Inte dåligt på en dag.
Nu ska jag ta hand om tvätten, och kolla hur målningen blev. Sen blir det nån slags blötläggning på Nikolina, ett bad vore skönt. Ledig imorrn, då blir det mer ved. Sen ska vi försöka lägga in golv. Får se om det blir i natt eller i morrn ;) 
Aja. Vi hörs.
Älskar dig Linus !
Pussen

Hinns inte med

sorry för kass uppdatering. Men hur fan hinner man med allt? Tog mig lite tid nu för datan. Ska läsa ikapp bloggarna jag följer. Sen blir det sooova :)
Idag har jag jobbat till två. Sen hem och tog en powernap. Snutt kom hem runt fyra, då drog vi in till stan igen. handlade golv till barnrummet & Torkrummet. Handlade oxå lite färg . Så har målat nere i torkrummet. var så jävla skitigt på väggarna, enkla lösningen var att måla. haha. Men viktigt för mig att det är fräsch där man ska hänga rena kläder. I morrn börjar jag halv åtta. Sen ledig torsdag. Då ska jag och snutt lägga in golv och måla en gång till. I helgen måste vi hålla på med veden. Har massa beställningar ute nu som måste bli klara. Cash is king.
Nu kom den en odör av kattskit in hit. Måste springa och tömma lådan.,
Vi hörs. Pussen !

hemma

Nu är jag äntligen hemma. Fick jobba över första dagen. haha. Slutade fem ist. Har gått bra iaf. Massa info att ta in, får smälta det i natt för nu vill jag mysa med min älskade Linus som jag saknat som fan !
Börjar kvart i åtta imorrn. Detta kan bli bra :)
Pussen


Ny vecka, nya möjligheter

Hallå gott folk. Eller godmorgon rättare sagt. klev upp klockan sex idag. Lika bra att gå upp samtidigt som älskling. Nu är klockan tjugo i sju, och han åker på jobbet nu. Vi flyttade hit lastbilen igår, så jag får ta bilen in till stan. Tror inte jag kommer behöva nån bil på inskolningen. Men likabra att ha den första dagen.
Håller på och stoppar i mig lite frukost. Har god tid på mig, behöver igentligen inte åka härifrån fören halv åtta. Men jag kommer åka tidigare första dagen ;)
aja, ska fortsätta med frullen. Pussen


Helgen

Nu är jag och snutt hemma i Bjurs igen efter en helg i Yttermalung. Massa mys.
Fredag: Kom ner på eftermiddagen, Träffade Elin och Jeanette en vända. Gav henne present, och kollade Elins nya lägenhet. Har saknat de töserna som fan !Sen åkte jag och snutt på upptäcksfärd efter olika grusvägar. Höll på att köra fast osv . Haha. En väg fick vi backa bra långt tillbaka.
Mamma hade öppnat loppis. Vårkänslor :)
Zack var glad för mommo hade  bollar till han att leka med. :)
Linus brände däck, och vi trodde vi blev jagade. När det i själva fallet var en gubbe på väg på utryckning .
Rädda som fan ;)




Lördag: Skulle gå naturstigen med vovve på morgonen. Hittade inte riktigt , så fick bli bad i skarpröet ist. Träffade på Nippe, Vetrinären i Ytter. Spontant kastering av Zack. Men bollarna fick vara kvar, Satt in ett slags chip som tar bort hormonerna . Alltså samma resultat som en kastrering. perfekt för oss som vill prova först och se skillanden.
Var på pappas grav och satt dit lite blommor. Saknar dig !
Hälsade på min älskade syster.
Åkte till Madde hed på lite fest. Sprang på massa yttermalungsprofiler från förr. Kul .De drog till Rättvik vid tio. Så jag och snutt åkte ut i skogen och grillade korv ist. Hur mysigt som hellst ! :)








Och idag skulle vi gå upp tidigt , men blev inte riktigt så, Sov till tolv. Åkte förbi Rättviks marknaden, Fick med mig massa sockor, godisremmar och två oxstrupar till Zack. Jävlar va det luktar skit av de . Haha. Men han knapra i sig de så fint. Jag och snutt åt grillat nyss, och nu blir det dusch och tv skulle jag tro. Börjar ju min inskolning i morrn . Spännande. Ska kolla upp om jag kan åka buss i morrn.
Aja, Pussen

Avatar

Jag är förtrollad. Fan vilken fin film Avatar är. Ni som har sett vet vad jag menar, ni som inte har sett den. Gör det för guds skull :)
Har haft fullt upp hela dagen som vanligt, kluvit ved och kört ut till stan. Skönt att få lite kosing :)
I morrn bär det av till kära Yttermalung. :)
Älskar dig Linus, Så jävla  mkt! Och det kommer jag alltid att göra. Tvivla inte på det. Du och jag föralltid. !
Pussen


Vilken pärs.

Hallelulja kan man säga. Hade hunden ute på linan. Så ville katterna gå ut och kolla på framsidan. Visst tänkte jag. Så gick de såklart mot baksidan så hundfan fick nys på de. Han sliter sönder linan och drar efter. Kompis hann springa in, Och vännen sitter just nu och trycker under trappen. Har lämnat dörren öppen så han får springa in när han vill. Sen när jag skulle flytta hundfan till andra linan, så drar han sig ur halsbandet. Som tur va så fick jag tag på han. Den där hunden är inte riktigt frisk. Borde iaf kapa ballarna på han och se om det blir bättre.
Vaknade klockan tio iaf. Av att Homemaid ringde. Ska börja klockan åtta på måndag. Blir spännande :)
Nudå? Sitter och dricker en Powerking till frukost. haha. Ska läsa lite bloggar osv. Tänkte hämta min moped idag. Men martin verkar omöjlig. Eller ja han ringde faktiskt igår, typ vid åtta. HallÅ? Då stod vi i duschen och var redo för soffhäng endast. Ork.
Pussen

Bilder från inatt :)


Helt slut

Nu är Nikolina helt slut och massa hungrig. Har varit ute med dogge och staplat ved. Har träningsvärk som fan.
Inte behöver jag gymma nå heller ;) haha. Sen kom snutt hit med skogsmaskin och hämtade lite björkträn.
Va nyss ut med ett vedlass till Hosjö.
Nu blir det bruna bönor och bacon. Mumsfillibabba !

Har fått in lite ved iaf :)


Ford brunett . Provade lägga på några stockar. Satan va svårt
Modernt xD

Hundfan som biter på pinnar tills han störtblöder i munnen. Bra där !

...

Nä nu måste jag gå ut och gå med hunden, undra om jag måste bajsa först?
Sen finns det massa ved på gården, ska man orka dona lite med det oxå?
Har träningsvärk sen promenaden med hundfan igår ;)
hahahha.
Älsk va hit med Powerking iaf. Snacka om bortskämd man är :)
Älskar dig <3

Godmorgon gott folk

Hej hopp alla glada barn. Onsdag idag.
Kom hem runt elva igår. Vi var ner till stan och tvättade , och hämtade lite mer saker. Har inget kvar i förrådet nu tex. Men martin har saker där, han får flytta de bäst han vill. Kan inte ha ansvar för vuxna pojkar.
Sen åkte vi på massa skogsvägar och letade efter vildsvinen. Som de har planterat ut i skogarna. Sitter massa förbjuda matställen och kojor i träden.  Såg oxå tre personer med gevär efter vägen. Är det jakt nu på våren? hmm. Iaf så verkar det där vara jätte känsligt. De var nog inte så glada på oss, som hade åkt längs vägarna och skrämt svinen. Hahha.
Idag vettefan vad som händer, Slut på powerking. Så huvudvärken är ett faktum.
Hundfan låg och myste med mig i sängen imorse. Han tycker om sin mamma. Ska gå ut med han senare. I skogen, så han får springa fritt :)
Aja, Hörs lite senare.
Pussen .

Bilder från promenaden igår

Allt är drygt nu

Varit ute med hunden en timme i skogen. Hur skönt som helst. Men ångrar mig lite nu när jag hållt på med veden i 40 minuter. Syns fan inte ens att jag tagit ett vedträ i containern. hujaa, ett evighetsjobb.
Inne nu på en powerking,Välbehövligt. Hinner nog läsa lite bloggar innan Linus kommer hem oxå ;)
Pussen <3




Ett ynka hörn, och då är jag inte ens i botten där . Bajskorv.

Glass

Glass i all ära. Hur gott som helst. men va fan har hänt med sortimentet på GB glassen?
ta mig tillbaka
Vilken var eran favorit?

Vafan

Vafan, Jävla snö på marken när man vaknar. Man kan bli deprimerad för mindre alltså. Usch och blä.
Jag trodde våren hade kommit. Hur ska man orka göra något idag då? Hade tänk långpromenad med hunden , men har då ingen lust med det. Men får se hur det känns när man vaknat till lite.
Snackade med mamma nyss, de har oxå massa snö.
Måste iaf in till stan vid sju, har tvättid då. Skönt att få bort all smutstvätt från stan. Likabra att ta med lite saker oxå. Men inte mkt kvar i lägenheten nu. :)
Nu ska jag dricka en powerking
Detta vill man inte se när man vaknar

Bjuder på lite bilder från huset oxå :)

Bedroom. Med världens skönaste dubbelsängstäcke

Barnrummet, We miss you !


Köket


Livingroom


Kattrummet ;)

Jag som inte ville göra något idag, Känns som att jag kan glömma de nu.

Telefonbilder

i brist på annat att göra så bjuder jag på lite bilder från telen.
Pussen

Min tuffa vän som gör lumpen ! All kredit till dig Josefin, Krävs stryka för att fixa det !

Linus farmor, Äldre människors lugn och mjukhet är underbart!

Jobbar för fullt, och nån lite snubbe vid namn Linus försöker ragga ;)

Dum vovve ;)

Tillåt mig asgarva !

Ett stycke nakenfis, och en stolt sådan !

Mamma

Sitter i telen med mamma, Hon har varit på lasarettet och kolla röntgen. Ser likadant ut på lungan, vilket är väldigt bra! Linus har åkt på jobb igen, Jag ska äta frukost och bajsa. Håller på och läser bloggar , Har inte haft tid för det på länge, så mkt att läsa nu :) Sitter och disskuterar om jag och snutt ska åka och hälsa på mor till helgen. Frågan är ju vem som ska ge katterna mat? Måste tömma kattskit kom jag på nu. ;) Hundfan får följa med iaf.
Kompis har tillochmed varit ut på trappen en vända i dag, men han jamade direkt och ville in. Fegis :)
Aja, Hoppas alla mår fint som läser !


"nej mamma, ta inte kort på mig"

Måndag

Godmorgon kära vänner. Vaknade av att älskling kröp ner i sängen igen. Han är hemma en sväng.
Snutt hade satt smålappar vid sängen, datan och diskbänken. Underbarast, vackrast och jag älskar dig Nikolina.
Han är väl för go :)
Katterna börjar våga röra sig lite mer. Provar precis grinden nu, Tror inte hundfan kan komma igenom :)
Kompis sitter bredvid mig på stolen och retar hundfan ;) hehe. Go katterna !
Nu hade det varit gott med en Powerking, undra om vi har någon?
Linus hade satt in en på kylning åt mig sa han nu, söthög :)
Aja, Vi hörs senare ! Pussen


Älskar dig nu och föralltid !

Sömnlöst

Sömnlöst här ute i bjurs, Eller Linus sover sen länge men jag kan fan inte. Är trött, tror jag. Men mest kåt, och direkt jag blundar hör jag min egen puls, Usch. Hatar när det händer. Nu då?
Inte fan har jag nån att ringa heller. Jag saknar dig ! Glöm inte det. Nån gång så är allt annorlunda min vän.
Ska väl krypa ner bredvid min boyfriend som säkert snarkar nu, eller iaf gnisslar tänder. Uuuh.
Pussen

Lugn dag, jo tjena

Vi som skulle ta det lungt idag. Blev inte riktigt så. Flyttade massa saker från lägenheten, pantade massa burkar och flaskor, handlade på dollarstore, tvättade bilen, gick på kupolen, åt Mcdonalds mat osv.. Med ett mindre missöde vid biltvätten, massa repor på bilen efteråt. Men jag tror att vi måste ha missat de innan helt enkelt. Snubben som hade hand om biltvätten demostrerade så fint att det inte gick. Konstigt iaf. Revan gick längs hela sidan, Kan man verkligen missa det ? hmm
Nu ska vi se Avatar och mysa lite :)




Jag släpper dig aldrig!

Syns ganska dåligt, men märkerna såg ut så här längs hela sidan på biljäveln. Illa Illa.

Sköna söndag

Hej hopp kalle stropp. Söndag i dag, vilket betyder mest mys. Men som ni vet hållet jag på för fullt och flyttar, så måste nog ner till stan och hämta lite mer saker. Sen ska vi handla kattsand blandannat. Har flyttat hit katterna nu igen, har de just nu instängda i ett eget rum. Vi turas om att stänga in hunden/katterna. Haha.  Men jag hoppas att de tillslut ska kunna vara vänner :) Trodde seriöst igår att det var nå fel på minsta katten, han var helt uppsvälld, som en boll. Men tydligen så kan katter resa ragg med varena jäkla hårstrå. Farliga djur det där.
Näh nu ligger Linus i sofffan och ser söt ut, ska väl hoppa på han nu, sen åka till stan.
Pusselipuss

1 maj

Då var första maj avklarad. Drog precis mitt första maj skämt. "Vet du Linus, när jag sket så var en bajskorv helt grön, alltså grön som gräset." Nikolina humor så det smäller om det.
Har lagat middag, så Linus far, styvmor och farmor var hit. Trevligt.
Nu har vi precis duschat, och såg nyss slutet på körslaget. Linus drog på högsta volym när de sjöng "är det säkert att du älskar mig" Tokfis !
Nu ska vi slå oss ner i nya soffan och mysa med världens största godisskål :)
Älskar dig Linus, Nu och föralltid !


Valborg

hej hopp. Klev upp nu efter lite morgonmys. Älskling fyller 24 år idag. Grattis till han :)
Kul kväll igår. Lagom av allt. Drack bara fem cider, plus en absint shot som jag kunde ha skitit i .
 Åkte hem runt tolv . Lyckad kväll helt enkelt. :)
Maten var god, drickat var gott och folket var underbara :)


Finaste, Med t-shirten och armbandet som han fick av mig :)










RSS 2.0