promenad

Nu har vi varit ute med hunden i två timmar typ. Hur skönt som hellst. Men nu känner jag att vi måste stoppa i oss frukost. Sen är det dags att göra sig klar och åka in till stan. Bloggar väl igen i morrn eller i natt om jag orkar :)
Hoppas alla får en bra valborg nu då, Och ta det lungt med spriten :)
Pusselipuss


Du är så jävla söt när du är fundersam !

sathunden va ju bara tvungen att skaka av sig vattnet på mig ;)

Sista maj

Hej hopp. Vaknade av att de ringde från Homemaid. Ska börja nästa måndag med inskolning. Kul Kul :)
Kan nog bli fullt upp i sommar ändå da :)
Sugen på en powerking, Attans så dåligt att dricka en sån direkt man vaknar, men va fan.
Linus hämtar en åt mig nu :) hehe.
Ska väl åka in till stan lite tidigare än sex, måste bära ner mitt bord osv till Kimmey.
Måste lägga fläskfilén i marinad nu.
Bilder från sista cigaretten i natt ;)


Mamma tvingar bäbis att vara mysvovve :)

Jag älskar dig nu och föralltid !

Fotsvett

Jävlar i min själ vilken fotsvett jag har känner jag, Usch. Luktar som en tonårspojke. Måste lägga mig i blöt snart.
Nu har vi iaf kommit ut till Bjurs. Har flyttat en släpvagn och fulla bilen, Så inte så mkt kvar i lägenheten. :)
Har handlat inför grillningen i morgon hos Kimmey :)
Gick bra hos hudläkaren, jag har nässelutslag. Den sorten jag har heter skrivhud. Finns inget direkt botemedel, och man vet inte vad det beror på. Brukar gå över av sig själv tillslut, men jag har haft detta i flera år. Så får nog helt enkelt leva med det. Doktorn skulle ringa med svar på massa prover. Så får vi höra hur allvarligt det är ;)
Nu är jag sathungrig och trött iaf. Så bänka sig framför tven låter jävla nice :)
Pusselipuss


Stan

Hej hopp kalle stropp. Nu är jag i lägenheten iaf. Ska göra mig klar för att gå ner på stan, sen sjukstugan. Tror jag är lat och tar bussen ;) Åkte med snutt in, Han skulle ut med ett gruslass till Enviken.
Hann provköra lastmaskinen och lastbilen innan, Fan va farligt :) Jag som är så nojjig, men gjorde det iaf! Duktigt.
Aja, Måste lägga på ett kol om jag ska hinna kolla efter present åt snutt.
Kyssar !


Dåligt psykigt ! Jag håller på och letar efter 015 nu. :)

Världens finaste pojkvän har jag :)

Nattligt besök

Jävlar i min själ vad skraja vi blev alldeles nyss. Vi satt ute och rökte, och hunden var med. Så prasslade det. lät typ som det var under trappen. Tänkte inte mer på det utan gick in. Sen hör vi att nån går i trappen och låser upp dörren. Trodde det var grannen. Zack blev helt galen. Det var en helt okänd människa som verkade helt påtänd eller bara borta. "Du kommer få veta vem jag är tidsnog" Sen sprang han ner för backen. Jävligt skumt då det var mörkt hos alla grannar och Linus hus ligger 2 kilometer rätt ut i skogen. Fick tillslut reda på att han hade varit hos grannen, Han hade allvarliga psykiska problem. De hade hört han gått in och ut genom dörren hela kvällen, Hade varit trevligt att veta om det iaf. Så man slapp bajsa på sig. Säkert har han gått runt huset och kollat på oss. Usch fy blä.
Aja, nu måste vi försöka sova. Polisen har hämtat han iaf.
Tjoflöjt

Food

Nu har jag fått hit alla kläder, bokhyllan och soffbord. Och massa annat plock. Så det börjar synas att jag flyttar från lägenheten nu iaf :) Har precis eldat upp massa skräp, minst sex sopsäckar. Hur skönt som hellst att bli av med det ;) hehe. Nu ska vi äta lite mat. Blir pastarullar fyllda med köttfärssås, ost och chili paprika creme fraiche. Smarigt ! I morrn tar jag bussen ner till stan, ska kolla när det går någon bara. Ska till hudkliniken klockan ett, sen möte homemaid klockan tre, måste springa på försäkringskassan, handla tills fredagens grillning plus hitta present åt Linus. Så ja fullt upp i morrn.
Hoppas alla får en mysig onsdagskväll. Det ska jag ha !
Just de, den 27 maj åker tandställningen ur. Yees :) Tandläkaren sa att det tog ungefär en och en halv timme. Kostar 1900 i timme, Yej. men vafan, är glad att slippa skiten nu.
Pussselipuss

Sisådär

Promenaden får bli senare i kväll , Föjde med snutt och grusade en väg ist.
Nu ska jag klä om och kleta på lite mascara, Sen tandläkaren nästa. Ska ta med släpvagn in till stan och ta med lite mer saker från mig. Vill få hit allt nu så jag kan gå ut offentligt som boende i Bjurs. Hahahaha. Humor.

Älskar dig Linus.



Före

efter


Onsdag

Godmorgon gott folk. Onsdag idag vilket betyder tandläkaren. Gaah ! Tänk om jag får ta ut tandställningen, de vore något efter fyra år :) Snutt är hem nu en stund, så vi ska äta spagetti och köttfärssås !
Sen ska han jobba mer, jag tänkte ta ut hunden på en promenad så han blir lite lugn :)
Sen vid tre måste vi åka till stan om vi ska hinna till tandplågaren. 
Annars händer det inte så mkt faktiskt. Ska ju som sagt till Kimmey och grilla på fredag. Såg i går på vädret att det skulle regna hela valborg. Kul ! Men med gott sällskap så gör inte det något :)  
Aja, Måste pysa nu. BajBaj


barn

Snart åker gullfisarna hem. Vi har varit ute och lekt, ätit glas och kollat tv. :)
Myspys. Kär och galen, ja ni vet!
Pussen


Besiktning

Gick fin fint. Fanns inget att anmärka på. Dock tyckte han att det luktade rök, Och ja det gör det oxå. Men det ska jag ordna upp tills flyttstädningen. Kommer inte vara här alls mkt så det går ur. Har inte rökt inne, utan i balkongdörren, insåg att en ventilation satt där, så inte konstigt det luktar. Mohaha.


Kör på mjukisbyxor och baslinne. Likabra när man ska vara barnvakt :)
Är grymt sugen på mer tatoo nu. Adam ska måla en sleeve åt mig. Vill börja med den nu :)
Blir ett träsk över hela armen, med döskallar, djurkadaver osv. Adam är grym på att måla landskap. Så blir nog awesome ! Puselipiss

Ensamhet

Ensamhet, Det är något som är grymt viktigt för mig. Jag rensar mina tankar, och jag behöver inte berätta för nån vad jag tänker. Alltså, missförstå mig inte . Jag pratar om allt med mina nära. Framförallt Linus och Mamma. Men vissa saker, de gömmer jag inom mig. Och när jag är själv så tänker jag på de. Jag rensar ur, och sätter dit nya tankar. Bråka är det värsta jag vet, Och jag har lärt mig att vissa saker klarar inte ens mamma eller min älskade av att höra. Framför allt olika slags känslor som dyker upp inom mig, Jag duger inte, jag gör inget bra, Jag är inte tillräckligt fin osv. Men saken är ju den, Att jag är inte perfekt, långt ifrån. Men jag är bra. Tamigfan så är jag bra.
Och jag har lärt mig att lyssna på mig själv. Mår jag bra av detta? Vill jag detta? Har gjort så otroligt mkt saker som jag igentligen inte mår bra av eller kanske inte alls vill. Men det funkar inte. För första gången på många år så har jag inte ont i magen jämt, jag kan göra saker själv och framförallt så vill jag vara själv ibland.
Sen har jag fortfarande massa saker som jag måste släppa, Jag kan inte vara orolig för mamma jämt. Men det är jag , och jag kan inte fundera vad folk tycker om mig. Man har rätt att tycka illa om mig, Jag har lärt mig att antigen älskar man mig, eller hatar mig. Har aldrig i hela mitt liv träffat nån som sagt , jag tycker om dig. Utan antigen hatar eller älskar. Och jag kan förstå det, Jag är inte enkel att leva med. Jag är för ärlig, sårar och lägger mig i. Men jag finns alltid där för mina nära och kära. De som betyder för mig, kan jag göra allt för!
Saknar mina vänner i Malung, Ni vet vilka ni är !
Vet ni vad? Jag vet att det kan vara svårt för er att tro, Men Nikolina har landat. Äntligen har jag landat. Och nu ska jag göra allt för att det jag har nu ska vara kvar för alltid. För med dig Linus är jag lycklig, Och med er mina vänner så kan jag andas och bara vara. Och min familj finns här och jävlar va skönt det är !
Man kanske är själv, men man är aldrig ensam Nikolina, Så sa min bror till mig, och så är det. !



Anna ankas mor funnen

Nu har man funnit Anna Ankas mor !


Godmorgon

Tisdag idag. De kommer och kollar på lägenheten klockan tolv, De ska kolla golv och tapeter. Men jag har då inte haft sönder något :) Har knappt hunnit bott här. Sen ska jag vara barnvakt åt Mila och Lave klockan tre.
Snutt åkte på jobb nyss, hoppas han hinner sluta till tre så jag får lite hjälp med barnen :)
Nu ska jag klä på mig, platta håret och äta frukost. Och som vanligt läsa bloggar. Ni kanske är sugna på att veta vilka jag läser. Kenzas.se, Kissies.se, Fokis.se och Mogis.se Sen även några småbloggare. Men orkar inte skriva alla.
Pussen !


När kompis var bäbis :)

Stan

Nu drar vi ner till stan och sover där inatt, Kommer folk från kopparstaden i morrn klockan tolv och ska kolla tapeter osv. har inte sabbat något. Sen klockan tre ska jag vara barnvakt åt Lave och Mila. Fun fun :)
Linus fyller år på lördag, så måste hitta en present . Vad köper man åt sin pojkvän? Help me :)
kimmey ska hjälpa mig på onsdag.
Aja, Pusselpuss


Uppe med tuppen

Idag gick vi upp fan innan tuppen. Klockan fem för att vara exakt. Har kört ut några skopor till 290n. Åkte bakom traliern ner till Fredriksberg . Sen har vi kört några lass med matjord. Nu väntar grillat. Mums i magen.
Ska på en ny intervju på torsdag på Homemaid. Så hoppas jag får lite jobb. Annars hade jobbcoachen fixat på sibylla, men runk säger jag då bara. Har börjat flytta ner mina saker till Bjurs iaf. Åker ju ner till stan en gång per dag ändå, så perfekt att ta med lite saker varje gång :)
Aja, Kär och galen. Ni vet det redan.
Pusselipuss


Hejhopp

Nu är jag och snutt inne i stan.
Har käkat grekiskt och nu är vi sugna på godis
Så åker och köper lite, Behöver kattsand oxå . Godisråttor är vi allihopa , allihopa !
Ny vecka imorrn, ska till tandläkaren, hudkliniken och träffa hon på homemaid för en till intervju. Har fått papper från polisen nu, så hon kan se att jag inte är nån brottsling ;)


Det handlar om fingertoppar och om händer som vill bo i varandra,
och om att ligga still och lyssna på varandras hjärtslag
Det handlar om tvåsamhet som inte river sönder. Jag älskar dig Linus !





Mys, bara mys

Ja mys är det jag och snutt sysslar med om dagarna. :) Har även handlat blommor för 600 idag. Planterat några ute och några inne. Blev jätte mys. Satt även frön. Ska bli riktigt kul att se om nån blomma överlever. ;)
Sen har vi varit och hälsat på Linus pappa och kollat film. Såg äntligen midsommar. Tyckte den var bra för att vara svensk. Nu ska vi duscha och sova. BajBaj !



Sorry

Sorry för runkig uppdatering. Men har haft massa att stå i de sista dagarna.
Håller som sagt på och gör fint i huset. Nu väntar vi bara på nya soffan, så blir det jättefint.
Nu ska vi grilla lite korv. Älskar dig Linus !

Mina pojkar sitter och spanar <3

Me love you !

Detta var fredagsmys

Över en timmes promenad i skogen på morgonen. Underbart !

Svängde förbi bror och sa hej.
 

Godmorgon

Har satont i halsen , likaså älskling. Så håller på att bli sjuka. Trist.
Men vi ska iaf åka och köpa soffa och soffbord idag. Sen måste jag handla kissekatte mat oxå.
Sen ska vi ut till Bjurs och skruva ihop allt vi köpte igår :) Kommer bli awesome. :)
Aja, Ska äta lite gröt nu. Fan har huvudvärk oxå, runk.
Hoppas alla får en trevlig dag !
Pusselipuss


Zyx, den ända halstabletten som jag nångång kännt hjälpt. Så prova den !

övertrött

Idag har jag och snutt inte varit stilla många minuter. Har kluvit ved , Va tydligen duktig sa gubbarna. ;)
Kört ut två lass in till stan oxå med lastbilen. Sen kom vi på att vi skulle spendera pengarna i Gävle.
Så drog till Ikea.
Har handlat massa don, bland annat tvbänk, badrumsskåp, matta, lampor, klocka, spegel, hylla, kuddar osv.
Ska köpa en soffa i morrn på mio för 13000. Kommer bli superfint ute i huset :)
Ganska övertrötthetsvarning på mig i bilen hem, "om du var tvungen att tappa en framtand, skulle du tappa höger eller vänster då?" Nikolina humor så det stinker om det ;)
Nu måste jag hoppa in i en dusch, känner mig som ett djur. Sen ska jag sova skönt inatt :)

Yes, 009 ;)



Tryckte i oss lite Mc donalds mat ;)


Gävle

Hej hopp. Har varit och fixat med ved hela dagen. Nu åker vi ut till gävle och spenderar pengarna på Ikea och mediamarkt. Hörs när vi är tillbaka Pussen !

Sådär

Hej hopp. Nu har vi varit ute i bjurs och fixat en grind. Linus plockade upp mig med lastbilen.
Så snart ska jag ta ut katterna igen. De måste bara få smälta gårdagen först. Stackarna !
Har kört in ett vedlass till stan oxå.
Nu håller vi på och hungrar ihjäl här . Färsk pasta i ugnen med bacon, lök, haricoverts och creme fraich :) Mums.
Tack för att fina kommentarer på förra inlägget. :)



Så här blev håret iaf, tyckte det blev bra. Så nog vågar jag göra lite fler ljusa slingor snart. eller vad tycker ni?

Det är tur man har en händig karl, så man slipper få skit under naglarna ;)

Blev hur bra som hellst, Nu kan katterna själva ta kontakt med hundfan om de vill, och hunden kan se katterna på avstånd.

Snabba cash ;)


Jag skrev engång

Jag fick ett uppdrag i gymnaiset att skriva om mitt liv. Stora saker, mindre saker som har påverkat mig till den jag är idag. Jag kan inte minnas vart jag har lagt denna flera sidor långa text idag. Och det retar mig. Jag vill läsa den igen. Vet att mamma har läst den iaf. Hmm. Jag hade inga problem i gymnaiset att klara läxor och uppgifter. Men just denna kommer jag ihåg som grymt svår. Tårar rann ner för mina kinder. Jag vill inte påstå att jag har haft nå "värre" uppväxt än nån annan. Och det finns mkt saker jag skulle göra om, men jag kan inte ångra dessa nu. Jag lever med dessa saker varje dag. Framförallt känslan av att jag skulle pratat mer med min far. Frågat mer saker. Lärt mig saker av han. Jag bodde nästan hela min uppväxt hos mamma. Var några få månader som jag bodde hos pappa. Anledningen till det vet jag inte. Jag har alltid varit mammas flicka. Jag sov bredvid min mamma tills jag var säkert 13 14 år. Har inga problem att berätta detta för alla nu, men som en osäker 13 åring var detta jätte konstigt. Vänner har jag alltid haft. Framförallt Elin. Men det fanns en tid då jag inte fick vara med där heller. Men jag har aldrig straffat nån för det. Alla har verkligen varit välkommna hos mig. Stod alltid sex sju cyklar på gården. Och det är dessa vänner som finns närmast hjärtat, just för att de alltid har funnits där.
Jag har tappat många vänner igenom åren också. Jag kommer ihåg när Patrik alltid var hos mig med sin moppe. Och alla kvällar när vi lekte på rymmen, och alla var där. Skolgården var alltid full med barn, Även om det var 30 minus. Idag när jag är hem till mamma och hälsar på , Är den nästan alltid tom. Yttermalung är inte alls som när jag var yngre. Tomt , tomhet.
Jag har varit elak, så grymt elak. Jag har spottat på människor. Och jag är ledsen för detta idag. Hanterar mina känslor på annat sätt i dag. Jag gråter ofta, och det är okej. Förut skyllde jag mina känslor på nån annan .
Jag har snackat skit, skapat intriger, förstört. Tagit av sånt som inte var mitt. Jag har letat sätt att få uppmärksamhet på, Jag har utnyttjat. Jag har bråkat, oj vad jag har bråkat. Jag har hatat, hatat människor så j*vla mkt. Idag vet jag att den enda anledningen till att man hatar nån är att man är avundsjuk.
Jag har ljugit, påstått att jag var nån annan . Lekt att jag haft den perfekta livet. Är så grymt lätt att ljuga.
I dag ljuger jag inte, Jag tror på rå ärlighet. Även fast det i vissa fall gör lite för ont. Ärlighet varar längst.

Och nu lägger jag band på mig själv, kan skriva hur mkt som hellst. Och jävlar va skönt det är !

Onsdag

Godmorgon gott folk. Eller jag har faktiskt varit vaken sen tio. Har betalat räkningar och städat lite. Måste dammsuga senare. Vad händer i dag då gott folk? Jag är sugen på röj :)
Aja, måste platta mitt hår så jag ser hur slingorna blev igår. Bjuder på en bild på håret senare.
Nu ska jag läsa bloggar, kolla facebook och äta frukost.
Pusselipuss'



Tvätt

Hej hopp. Har gråtit flera timmar i dag, Hittade verkligen inte kompis. Letade överallt. Så trodde han hade sprungit bort. Men tro på fan så hade kattfan klämt in sig i ett utrymme som var typ 2 cm högt. Tur att Linus hittade han.
Nu håller vi på med tvätt i stan och färgar håret.
Bjuder på bilder från igår och idag.
pusselipuss



Livrädda kissemissar, Måste fixa ett galler till källardörren innan jag vågar ta ut de till Bjurs igen.

När vi är själva lyssnar han hur bra som hellst, men så fort Linus kommer så skiter han i mig. Sathund.


Så här gulliga är vi just nu ;)

Promenad

Nu har jag och Zack varit ner och hälsat på Linus när han klyver ved. Blev en duktig promenad. Zack gick med slakt koppel hem, skönt :) Har en sån där sele som stramar åt runt frambenen om han drar för mkt, funkar mkt bättre än den vi hade förut på nosen. Har satt ut han nu, så katterna har nån chans att röra sig. Men de verkar inte vara så intresserade av de. Vännen sitter under soffan och trycker. Kompis hittar jag fan inte ens. Vart gömmer sig kattfan? hmm. Iaf så har någon kissemisse kissat i mina skor. Blir ju att slänga de bara, lukten går aldrig ur. Suck. Aja, sitter och dricker Powerking i min ensamhet. Linus va snart klar med veden, så då ska vi köra in den till stan.
Ska tvätta i kväll klockan sju, så bloggar innan det, så får ni se bilder från igår och idag. Pusselipuss


godmorgon

Har sovit grymt dåligt i natt, har varit massa orolig för djuren. Zack har sovit i källaren, hade grymt dåligt samvete så släppte upp han när jag vaknade. Slutade med att han hade vännen i munnen i köket och vägrade släppa, Han hoppade upp på köksbordet och tog katten. Fan va förbannad jag blev. Till slut släppte han katten , och jag kastade ner han i källaren igen. Blev så rädd så jag grät. Alltså jag älskar mina katter som fan. Nån som har nå bra tips? Tänkte sätta galler intill vardagsrummet så katterna har nån fri zon att springa till. Han har bara en sak i huvudet och det är katterna. Satt ut han nu, och kastade lite pinne. Försöker berömma han såfort han glömmer bort katterna. Aja, vi får helt enkelt ge dig lite tid. Nu ska jag stoppa i mig lite frukost och gå ner med Zack till Linus. Han är och kapar ved.
Pusselipuss


Så här önskar jag att det hade sett ut ist. Go katterna ! :)

Natti

Sitter ute i Bjurs nu. Tog med katterna hit, och hundfan är galen. Han går fram mot katten och bryr sig inte att kompis slår han på nosen. Han ska bums smaka på kattfan. Får se hur detta ska gå. Nån som har nå bra tips på hur man går till väga? Hunden har aldrig träffat en katt förut, och katterna är inte alls vana vid hundar. Vill att båda djuren ska trivas här i huset :)
Ska väl sussa snart. Älskar dig Linus.
Pusselipuss

love you

Nu är jag hemma igen , och snutt är här oxå :) Ska åka ut till Bjurs nu och grilla. Sover där oxå. Ska inte göra någe speciellt i morrn ändå, så då kan jag göra hundfan sällskap :) Frågan är om jag ska ta ut mina kissekatter idag oxå ;) Vi får se.

Pusselipuss



hemma igen

Nu är jag hemma från stan. Postat paket, lämnat in uppsägning. Ingen återvändo nu Linus ;) Nu blir vi sambos om tre månader ! <3 Handlat hårfärg, tänkte göra ljusa slingor. Vågar man det? Tycker det är fräscht med ljusare hår på våren/sommaren. Råkade få med mig en ny tröja, sockor, sminkborttagning och lite smått och gott. Ooops ;)
Nu ska jag gå till Kimmey och dricka ett glas vin i solen och färga håret.

Pusselipuss

Nu tänker ni, fan med ego bilder hon lägger upp. Men denna blogg är ju faktisk om mitt liv. Plus att jag är jävligt snygg. Hahahaha

Nuså

Nu är jag klar för att gå ner på stan, ska bara dricka en powerking så huvudvärken går över. Snacka om att jag skulle behöva ändra min livstil. Men som sagt så ska jag sluta röka så fort tandställningen är ur, och jag hoppas den åker ur nästa vecka :) Då ska jag förövrigt till hudläkaren oxå. Skönt att få det klart :)
Undra hur skumt det kommer bli utan tandställningen alltså.
Men ska ha en bettskena som jag ska sova med i två år. Runk . ;)
Ska leka med Kimmey senare oxå hoppas jag. Hon slutar skolan klockan två.

Pusselipuss





Godmorgon

Nu har jag dammsugit, tömt kattskit och diskat. Sitter och äter frukost nu framför datan :)
Tigers päronyoghurt och leverpastej macka :)
Ska läsa bloggar nu och kolla facebook som varje morgon ;)
Sen ska jag platta håret och kleta på lite mascara. Måste ner på stan med uppsägningen och köpa ny sminkremover. Har en superbra från body shop. !
Jag och Linus ska grilla ikväll. Mys :)
Aja, hoppas alla får en bra dag!

Pusselipuss





så där

Nu har vi proppat i oss massa tacos . Galet gott :)
Har varit ute i Bjurs hela dagen. Städat källaren, Behövligt kan jag lova ;) Tvättat hundfan, kört in ved.
Fixat och donat alltså :)
Verkar vara svårt för mig att se 007. Har letat i flera dar efter den bilen, Och Linus granne har det nummret, men han har inte varit hemma när vi var där. Men idag var han, men tro på fan så hade han bakluckan uppe så jag kunde inte se registreringsnummret. Attans ;)
Nu väntar en dusch och mys i soffan :)
Ny vecka i morrn . Har inte direkt nått planerat. Ska gå in med uppsägningen av lägenheten, och posta paket.
Aja, Vi hörs !

Pusselipuss




Fann en galet stor spindel. Fy tusan. Kliar på hela kroppen bara av att se bilden. Usch!

Googlad.nu

Va in och kollade på Stephanies blogg och hittade en rolig sida. http://stephanieh.blogg.se/
Googlad.nu


ring in

Oh vad jag hatar dessa tv program man ska ringa in till och vinna pengar.
 Kan inte sluta kolla heller när jag väl satt på det.
Dagens gåta va så här:
Lisa åker buss med sina systrar och sin mor. Var och en har 5 korgar. I varje korg finns det  5 katter. I samma korg har varje katt 6 kattungar. Mor njuter av att få umgås med sina 6 döttrar men vid nästa station går Lisa och 2 av hennes systrar av med sina korgar.
Hur många ben finns det på bussen?


Den fixar ni aldrig ;)


Söndag

Jävlar var tiden går fort, redan 18 april.  Står inte på fören det är Elitloppet. Vilka ska med iår? :)
Söndag idag, Har inget planerat för dagen. Solen skiner, men det är kallt. Avis på alla er som sitter fast på nån trevlig turistort nu i solen och får gratis hotell och mat. Heja askmolnet !
Aja, ska ta och vakna till liv nu. Läsa lite bloggar och äta frukost.
Hoppas alla får en bra dag!
Pusselipuss


Sängen nästa

Jaha, Då har vi sett film nummer två. The last house on the left. Helt ok, men inte alls i närheten den första.
Nu ska vi soova. Hörs i morrn !


En tio poängare

Orphan, Den filmen måste ni se . Helt klart en tio poängare, och sånna finns det jävligt dåligt av i changern Skräck. Helt uppstissad nu iaf kan jag lova. Nu väntar ännu en skräckis. Hjälp :)
Ska bara försöka bajsa först.
Vi hörs !
pusselipuss



Lördagsmys

Nu har jag och snutten hyrt tre filmer på hemmakväll.
Två skräck och en komedi. Orphan, The last house on the left och Äntligen midsommar. ! :)
Broccoligratängen står i ugnen. !
Bara massa mys, passar mig perfekt !
Älskar dig Linus <3


Hejhopp

Nu har vi varit ute i Bjurs och eldat, släppt ut dogge och satt på sommardäcken. Nice :)
Undra vad resten av dagen har att bjuda på då, Kimmey ville nog ses en vända iaf :)
Saknar er där hemme i Malung ska ni veta. Kom och hälsa på snart !
Sen måste ni kolla kommentaren jag har fått på inlägget "sexfantasier". Vilken stackars människa som tycker njutning är fel. Fått för mig att det iaf är en brud, nån stackare som inte känner sin egen kropp. Ruskigt svårt att ha ett fungerande sexliv för båda parter om en inte känner sin kropp. Hur ska man då veta vad man gillar?
Det är min åsikt iaf. Onanera mera ! :)

Sexfantasier

Jag tror vi alla har de, Jag har iaf en hel del fantasier. Som jag brukar tänka på när jag onanerar. Sen bara för att jag just tänker så, så behöver inte det betyda att jag vill att det ska hända i verkligheten. Har fått för mig att de flesta tänker sig själva i en sexig situation.. Men i mina fantasier finns jag själv inte med, inte alls faktiskt.
Hursom, så frågade Linus mig om detta i dag. Och jag döljer inget för han. Började berätta om en fantasi. När jag berättat klart skrattar han som fan och visar mig sin mobil. Inspelning. Den jäveln spelade in hela min sjuka fantasi. hahaha. Den vill jag inte att ska komma ut .
Hur funkar ni? Nån som vågar berätta om sina fantasier? :)


Lördag

Hej hopp. Jag och Linus la oss tidigt i går, blev mys sen sova. Så nu känner jag mig utvilad.
Fick vakna med en tunga mellan benen, Känns som det blir en bra dag ;) hahahaha.
Skum brud tänker ni nu, och tro på fan så är jag ännu skummare är ni tror.
Katterna har världens race här inne, snacka om överskottsenergi.
Men det blir bättre när vi flyttar ut til bjurs, så de kan vara ute och springa. :)
Hur jävla länge ska Linus bajsa? Aja, Dags att dra. Hörs senare !

Pusselipuss



Modern family

Jag hoppas för guds skull att ni inte missade första avsnittet av modern family.
Dra åt helvete va roligt. Precis Nikolina humor, Vad nu det är :)
Är massa kåt, slak och allmänt snurrig. Men vem bryr sig ?
Blir en tidig kväll idag. Pusselipuss

Nyduschad.

Så himla skönt att bli lite blöt. :)
Nu har Linus åkt för att hämta grekisk mat och godis. Blir bortskämd som fan ! :)
Undra om pollen har börjat komma? Känner mig så där slak som man bara blir av allergi.
Aja, Pusselipuss.

Hemma

Hej hopp. Nu är jag hemma från jobbet. Skönt. Har gått bra med segt. Träffat på lite folk som man känner idag iaf. Sen kom det såklart en grabb som kände igen mig från Sveriges värsta bilförare. Pinsamt värre. ;)
Blev jätteglad när jag klev in genom dörren , För Linus hade köpt rosor till mig :) Gullungen. 8 stycken som betyder jag är dig trogen tills döden . :) Jag älskar dig!
Nu känner jag för en varm dusch, och massa mys !
Pusselipuss.



Godmorgon gott folk

Hejsan alla solstrålar. Fredag idag , vilket betyder jobb. Ska dema ett nytt varumärke som heter Garant.
Delar ut smakprov på ekologiska tacochips plus salsa. Blir nog segt, men skönt med lite kosing. Hoppas att Kimmey äter lunch med mig idag :) Aja, Ska ta och sätta lite rotation här hemma så jag bli klar i god tid.
Hoppas alla får en bra dag, så hörs vi när jag slutat klockan sex.
pusselipuss


Hello

Hej svejs alla bajs ungar. Har världens trevligaste och framförallt snyggaste Kimmey på besök. Nice !


Osocial pojkvän, Dummis :P

pysen


Nu har denna pys varit hit iaf. Så nu är uppsägningen påskriven och bredband uppsagt. Nice bajs. Han hade även nån polare som ville ha moppen . 14 tusen , vilket rån för den saten. Men tack tack säger jag. :)
Nu saknar jag min Linus, Kimmey slutar skolan snart, hon skulle hit på pepptalk och en rök. Trevligt värre.
Hej svejs !



----


Håller på och letar efter nån trevlig sexblogg, Nån som vet nån bra?

Transsexualism - En person som upplever sig vara av motsatt kön jämfört med sitt biologiska kön. Är en medicinsk diagnos och kan vara ett sätt att identifiera sig.

Transvestism - En person som är transvestit vill tidvis, ofta eller alltid ikläda sig eller använda sig av motsatta könets kläder och/eller andra attribut i syfte att uppnå behag eller i vissa fall sexuellt behag.

Pedofili - När vuxna tänder på barn

Dendrofili - När man tänder på träd och växter

Koprofili - När man tänder på att äta avföring (bajs)

Asexuell - Tänder inte på något.

Voyeurism - Tänder på att se andra ha sex/smygtitta på andra som har sex

Exhibitionism - Tänder på att visa upp sig

Gerontofili - Dragning till åldrade människor

Actrotomofili - Sexuell dragning till amputerade kroppsdelar på andra

Apotemnofili - Önskan att få en eller flera av sina egna friska kroppsdelar amputerade

Axillism - Att tända på sexuell aktivitet i någons armhåla

Dacryfili - Sexuell attraktion av att se sin partner gråta

Emetofili - Sexuell upphetsning av kräkningar

Fetischism - Sexuellt intresse koncenteras på ett föremål som inte normalt anses sexuellt laddat

Frotteurism - Önskan att gnida sig mot någon annan, vid onani eller annars

Hybristofili - Sexuell dragning till kriminella personer

Klysmafili - Att bli sexuellt upphetsad av att få lavemang

Nekrofili - Sexuell dragning till döda människokroppar

Urolagnia - Att tända på att kissa/se någon annan kissa


Man kan då bli galen.

Har ju som sagt försökt fått tag i martin i en evighet. Fick ett sms igår från nått random nummer där det stod ring martin. Inte en chans . Kan man låna och skicka sms så kan man ringa oxå. Och tro på fan så gjorde han det nu. Kommer om en halvtimme. Men va trevligt. Han har brev här från inte så trevliga företag. Och dessa har han tydligen skitit i. För jag skrev förra veckan att han hade massa . Nu ska han få skriva på om uppsägning oxå. Bjurs here i come :) <3
Dricker dagens första Powerking. Fan va gott det är alltså. Är beroende av PK helt enkelt.
Näh hade igentligen inget vettigt att skriva, (har hon det nångång tänker ni nu.) Ja men ni läser ju tydligen iaf så. hahaha . Bitches ! Och inte vågar ni berätta vilka ni är heller. Hahaha.
Fan vilket runk humör jag är på nu.
enjoy !


Fan va snygg jag är. Ni vet att det är så.
hahahahaahha



Sådär

Nu har jag varit på intervjun och hämtat paketet. Gick fin fint. Skickade in papper till brottsregistret, när det kommit ska jag tillbaka och öppna det tillsammans med de. Vet att jag inte har nått i registret, så ingen fara för det. :) Så nu går det framåt för mig, fick lov att tacka nej till eventpersonal för jag går heldre in 100 % för detta jobb . Nu ska jag dammsuga, försöka få tag på martin . Måste hämta min moppe nåndag oxå, Säljer den. Ska köpa mig en bil ist. Skönt att ha en när jag ska bo ute i Bjurs.
Älskar dig Linus !


Torsdag

Godmorgon gott folk. Fan vilka skumma drömmar jag har haft i natt, drömt bara om knulla. Haha. Sen varje morgon jag går upp så tar jag på mig morgonrocken och raggsockor. I morse låg sockorna inte där de brukar, utan vid datan. Undra hur fan de har hamnat där? Måste ha gått i sömnen eller nå.
Ska som sagt på intervju klockan tio, så nu får ni hålla tummarna för mig gott folk :)
Sen måste jag komma ihåg att hämta paketet idag , glömde det igår. Tänkte göra det när jag är klar med intervjun. Nu ska jag skriva ut CV, stoppa i mig frukost, läsa bloggar, klä på mig och kleta på lite mascara.
Hej hopp !


Grymt sugen på fler hål i örat, Ska bara vänta så de nyaste läker ordentligt !

Sångfågel

haha, Försökte få Linus att sjunga för mig.
 Han satt och skruvade på sig som en liten pojke. Snutten då, Jag vet att du kan ! :)
Snart är det fuskbyggarna på tv sen sova sova säng säng.
Pusselipuss .

Hemmaplan

Landande precis hemma. Johanna kom och hämtade ungarna nyss, sen var vi och handlade.
Har haft jätte mysigt med gullungarna. Va ut till bjurs och kollade på "brum brum" och "Mu" ;)
Nu blir det soffläge resten av dagen, En dusch vore skönt. Och nån mat i magen oxå.
Har fått mer jobb nu för eventpersonal, tror det var sex eller åtta dagar till. Så det släpper lite nu iaf :)
Pusselipuss


Båda ungarna var helt orädda. Själv höll man på att bajsa i byxan. Ruskigt läskiga !

Snel hest

JAG ÄLSKAR DIG LINUS! NU OCH FÖRALLTID.

Nu får man må bra

Gullungar på besök. Livet leker :)
Nu ska vi bara vänta på Linus så vi kan åka ut til Bjurs och kolla på djuren :)


Morsning

Hej igen , Nu är jag klar med det jag skrev att jag skulle göra. Har städat lite oxå.
Är ganska mkt moln nu, Trist. Längtar så grymt till sommar och sol :)
Dricker dagens första powerking. Standard. Annars får jag huvudvärk. Knepigt.
Har inte hört något från Mcdonalds. Så det blev väl inget. Men ska på en ny intervju i morgon klockan tio på ett företag som heter Homemaid. De har städning och hemtjänst. Spännande. :)
Känns som det släpper lite med jobb nu iaf. Nån gång ska det väl bli något vettigt av mig :)
Ska jobba på Hemköp på fredag oxå, Såg jag hade fått ett paket av företaget jag jobbar för. Är väl ett nytt snyggt förkläde jag ska ha .Haha. Måste komma ihåg att hämta det sen !
Snart kommer barnen iaf. Kul Kul. :)
Bästa låten just nu , Shinedown - 45. Spelar sönder den som jag gör med alla låtar !

Hoppas alla får en underbar dag !




Onsdag

Godmorgon gott folk. Onsdag idag. Ska vara barnvakt åt Sven och Smilla mellan ett och sex. Blir kul. :)
Solen skiner så vi kan vara ute och leka :) Linus jobbar, hoppas inte allt för länge.
Vanliga morgon ritualerna väntar, En cigarett, toabesök, läsa bloggar, frukost och klä på sig.
Somnade med blött hår igår, så måste nog platta håret oxå.
Tar med kameran, så visar bilder på underbara ungar senare !
Pusselipuss


food

Katt åt linjal, mätt i magen.
Har proppat i oss massa mat nu och glor på äntligen hemma.
Anna verkar inte tänka ge sig, så nu har jag sagt att jag ska ha tillbaka pengarna. Alltså tro inte jag är elak nu, men jag vill inte ge nått till nån som är så otacksam. Hoppas du tänker om.
Aja , orkar inte bry mig om det där nå mer. Ringde kopparstaden i dag, Ska skriva under och skicka in, sen är lägenheten uppsagd. Frågan är ju när Martin har tänk komma hit och hämta sin post, För han måste oxå skriva under. Tror han undviker mig ;) Skrotbilen du har på mammas gård ska bort inom tre veckor, annars fraktar hon bort den på eget bevåg och du får stå för kostnaderna ;)
Linus ligger i soffan och ser grymt kramgo ut. Måste springa dit och få en puss ! Kär och galen , Ja ni vet! Pusselipuss


Hejehej

Kom precis innanför dörren, Har varit hos bror och hos Kimmey.
Suttit ute i solen och myst. Ätit kebab. Kedjerökt. Glömde min telefon och laddare där kom jag på nu, Haha.
Linus springer och hämtar den. Gullunge.
Känner för att krypa ner i soffan och bara mysa nu :)
Anna hotar med att säga upp bekantskapen med mig, hon tar inge skit menar hon. Jag som ställt upp hela tiden för henne. Sen bara för att hon stöter på min pojkvän och jag inte tycker det är okej så kan hon inte ge sig, hon menar att jag gjort fel. Jag tror att de flesta vet att det är en oskriven regel, hursom så orkar varken jag eller Linus umgås med henne om hon inte ger sig. Vi är som dag och natt gumman, om han ville ha nån som dig så hade han inte tagit mig. Du vet att jag älskar dig, men du måste lära dig hur man beter sig. Du är för mkt!



Skjutsade Mamma till borlänge så hon kunde ta tåget hem. Fick leka hund jag.

Älskade vän, Finns inget jag inte kan säga till dig. Tack för att du finns <3

Tisdag

Godmorgon ! Solen skiner, Och då blir man på fin fint humör.
Har dock sovit dåligt i natt, vaknat flera gånger av att huvudet dunkat och värkt.
Älsk är på jobb, men tror han skulle sluta tidigt i dag.
Det passar mig fint , Så jag har nån att leka med i det fina vädret :)
Nu ska jag gå på toa, klä mig , ringa mamma, äta frukost osv.
PUsselipuss



Runk

Huvudet och magen värker som attans. Jag mår runk helt enkelt.
Sen kommer det fram att folk bara ljuger för mig. Jävligt kul Anna. Jag ställer upp med allt, betalar tillochmed din resa hit, och tacken man får är att du ljuger för mig. Sen säger du att jag vill bråka. Herregud. Du om nån vet att jag inte tar lögner. Aldrig någonsin ska en nära vän ljuga, då är man inte en vän. Enkelt. Nä nu ska jag dra täcket över huvudet.

Man vet att det är vår när Leksand gör bort sig i kvalserien

Hej hopp. Kom precis innanför dörren. Var som sagt på arbetsförmedlingen klockan ett ,gick fint. Sen gick jag och Anna upp till bror. Blev en skön promenad i solen med massa snack. Satt ute i solen och kollade på när barnen lekte. Linus kom upp efter han slutat jobbet, Så stannade på middag. Nu har vi skjutsat Anna till Borlänge.
Blir en dusch nu med snutt, sen bara mys på soffan !


Fick en idé om att hoppa över staketet, Gick bra för vissa och sämre för andra ;)

Anna blev arg och vi andra asgarvade åt hennes olycka ;)

Måndag

Ny vecka, Nya möjligheter :) Anna åker hem i dag, Trist. Sen ska jag på arbetsförmedlingen klockan ett.
Mamma ska på sjukstugan klockan tio, sen stannar hon en natt hos Kim.
Så åker upp dit så fort Linus har slutat jobba :) Älskade Mammis :)


Älskar dig Linus !

Grill

Hej hopp. Kom precis hem från Bjurs. Årets första grillning :) Myspys.


Sen såg jag 006 precis när vi kom in i stan. Yes :)

Dogge skitade ner Anna. haha ;)

Dra åt helvete va snygg du är älskling <3

Kanske har tjatat lite för mkt om dessa powerking. Haha. Nu fixade Linus en lösning iaf. HAHAHAHA

Vakna solstrålar

Nu är alla vakna, Eller iaf halvt vakna ;)
Ska åka ut till bjurs. Måste bara skita först.
Nån som har koll på P-piller? Har fått blödningar mitt i kartan, utan att ha glömt ett piller.
Skumt. Har aldrig hänt förut.
Pusselipuss.

Söndag

Godmorgon. Anna och Linus sover än. Somnade tidigt i morse, så det är klart. Men solen skiner, Så jag vill inte sova bort dagen :) Drar på musik snart och väcker de ;) hehe.
Har slut på cigaretter , trist. Så måste gå ner och handla. Frågan är om jag ska göra det innan jag väcker de andra.
Vi tänkte åka ut till Bjurs och grilla i dag, Blir mysigt :) Ska hitta ett bra ställe med lä så man får lite sol på kinderna . Trevligt värre.
Saknar broder Kim med familj oxå, Måste upp dit och hälsa på !
Aja , Vi hörs senare under dagen .
Älskar dig Linus !
Pusselipuss


Tv kväll

Nu har jag , snutt och Anna kollat på djävulen bär prada. Har sett den ett par gånger förr, men det var det som fanns att se på. Och jag tycker filmen är helt okej :)
Läste precis brorsans blogg. http://www.dt.se/pralin/bloggar/familjeliv/pappakim/
Är så galet känslig nuförtiden, Tårar samlas i mina ögon jättemånga gånger per dag.
Men för det mesta av bra saker, Och jag ser inget hinder i mina känslor. Jag måste visa de, annars bryts jag ner.
En klapp på axeln av en bra vän kan göra mig gråtfärdig. När jag läser det Kim skriver blir jag tårögd.
 Varför är jag så tror ni? Är det bra eller dåligt?


Glad


Förbannad

Äkta.. Tvivla aldrig på mitt ord. Ärlighet varar längst !

bevis

Jag sa till Anna, Går du inte upp nu direkt så drar jag fram din röv, tar en bild och lägger på bloggen.
Gissa vem som ligger i soffan än? :P

Godmorgon?!

Suck, jag och snutt har sovit flera timmar. Vaknade nu. Anna ligger fortfarande och sover. haha.
Har tydligen varit en dryg dag ute i kylan.
Känner mig hungrig, Hur j*vla länge har jag sovit igenltligen? Åt och duschade precis innan jag somnade. Haha.
Behöver röka en cigarett och glo i kylen. !

Älskar dig mer för varje dag som går !


Skoterhopp

Hejsvejs. Kom precis hem, maten står i ugnen.
Har varit och kollat på skoter som jag skrev innan. Var skit kul :)
Lite kallt dock, men det gick över så fort de började showen :)

Pusselipuss


Hon ser ut som en överklass kärring som är på skidsemester. Haha ;)




Lördag

Godmorgon. Hade en jätte trevlig kväll igår hos Kimmey. Vi drack några glas vin och snackade om allt mellan himmel och jord.
Nu ska vi göra oss klara för att åka till Bjurs och kolla på skoteråkning. Niklas och hans familj är där också.
Så ska leta på de. Sven, minstingen, Är massa intresserad av "drin drin" (skoter) haha. :)

Den som roar sig med att ringa från dolt nummer klockan fyra på natten, Snälla sluta med det. Det första jag tänker är att det är från sjukstugan och att mamma är mer dålig/död. Så tack , men nej tack. Har nog att tänka på. Barnrumpor !

Nu måste vi göra oss klara.
PUsselipuss.

Hemma

Hallå, Kom precis innanför dörren. Har gått bara fin fint i dag. Sålde juice som fan :)
Tror de var nöjda :) Fan va mkt roligt folk det finns alltså.
Tre gubbar frågade om jag inte hade lite vodka till jucien. Haha .
Nu ska vi hämta Anna nere på stan som kommer med bussen.
Sen ska jag lägga mig i blöt en stund. Sen går vi till Kimmey och dricker vin och snackar skit :)





Fredag

Godmorgon gott folk. Runk väder, så klart bara för att jag ska gå ;)
Jobb i dag mellan tio och sex. Blir nog drygt, Men kul hoppas jag :)
Nu måste jag göra mig klar.
Pusselipuss


En trött Nikolina.


Finns här

Jag försöker finnas till för er. Och mitt hjärta svider när jag tänker på vad ni fått stått ut med sen ni föddes. Jag försöker vara mamma, pappa, syster och framför allt vän. Nån som ni kan vända er till i vått och torrt.
Vissa människor borde inte ha barn. Så enkelt är det. Och det gör ont i mig att det finns fler kvar som bryts ner.
Men kom ihåg, I mina ögon är ni värd allt guld i världen. Och jag kommer alltid stå vid eran sida.
Satt över pengar nu Gumman, så du kan fylla på busskortet och komma. Kom till mig så ska jag försöka att pussa och krama bort problemen. Vi kan prata hela natten. Jag älskar dig  !
Ring när som hellst. Mitt i natten, Jag svarar och försöker förstå och hjälpa.
Ni är inte ensamma ! Och ni kommer bli starka, stolta tjejer. Och erövra världen om det är de ni vill. För inget är omöjligt. Vackrare tjejer får man leta länge efter ! JAG ÄR STOLT ÖVER ER!

All kärlek från eran Nikolina


Bilder


Med dig är jag lycklig !

SVB

Sitter med världens bästa och snyggaste Linus och ser Sveriges värsta bilförare. Humor !
Inte så lätt att skriva ett inlägg samtidigt som man sitter i knä på linus, som tror jag är tre år och vill stutsa. Fan va jag slog i knät nu. Mupp.

Så där

Nyduschad, Håller på med mat. Lika bra att äta riktigt mat när man sover så länge.
Sen ska jag gå till Kimmey, Måste tvinga med henne ner på stan .
 Slut på cigaretter och PK. Powerking ;)
Sen borde jag verkligen åka och handla mat idag. Är ruskigt tomt i kylen nu. Får se om ork finns senare.
Pusselipuss


Morn Morn

Godmorgon. Torsdag i dag. Måste ringa hemköp och stämma av med de inför imorrn.
 Sen ska jag ringa Kimmey och fråga om vi ska leka lite :)
Annars inte mkt. Kläder, Frukost, Dammsugning behövs.

Pusselipuss

dear penis

Katter är konstiga djur. Verkligen dags att kapa ballarna på vännen nu.
Bildbevis ! Kattpenis , Smaskens.


Telefonutbildning

Jävlar vilket drabbel, Suttit en timme och lyssnat på galna fruntimmer. Nått dryg skåp som gick bredvid en väg så alla bara hörde brus . Haha. Inte blev jag nå klokare än det jag redan läst i papprerna. Men nu är det gjort iaf.
Linus ligger under filten i soffan, Måste springa dit och mysa.
Hörs !


Barnvakt

Nu har jag Lave och Mila på besök :) Underbart !


Hejhej

Tjenis penis. Vaknade ganska nyss . Måste städa. Får fin besök av Mila och Lave sen :)
Klockan fem ska jag sitta i telefonen och få en utbildning inför sälj jobbet fredag. Måste hämta ut ett paket jag fått från de oxå, Är nått förkläde som jag ska ha på mig. Haha.

Aja, Nu måste jag städa. Bjuder på lite kort senare.
Pusselipuss.


Jävlar

Fan vilken spännande match, som Leksand tills slut vann i förlängningen :) Nice.
Hade ganska dåliga platser dock, Mitt emot leksands klacken bakom mål. Men man fick närhet till spelet iaf.
Dock drygt med södertälje klacken precis bredvid och en gubbe som luktade kiss. haha.
När jag skulle röka så gav en gubbe mig hans jacka att låna. Supergulligt. Men jag hatar sånt.
Av nån anledning så tål jag inte trevliga folk. Haha.
Nu ska jag äta färdig sallad och macka från preem. Hungrig som ett djur.
Älskar dig Linus !


Innan vi åkte så tänkte jag mysa lite med Linus, Men det var redan fullt i soffan ;)

Myspojkar

Så här glad är snutt av att sitta i bilkö . Haha


Hoj

Kom precis hem från intervju´n. Ruskigt svårtolkade fruntimmer.
Men skulle få besked inom en vecka iaf. Kul kul.
Fick svara på några snabbafrågor.
Bland annat. Varmt eller kallt. Hund eller katt. Flexibel eller organiserat.
Och de kan jag förstå vilka som är rätta svaren. Men simma eller åka skidor.
 Där vet jag inte vad som är rätt svar . Vad tror ni?

Nu har jag svidat om till blåa byxor och vit tröja. För nu blir det hockey för hela slanten. 
Först stoppar vi i oss lite mat. 
Heja Leksand !


 
Aik- Leksand förra årets kvalserie. Var självklart på plats ;) Ser ni mig?

hahaha

Nej jävlar så korkad man får vara alltså. Antar att jag aldrig kommer få reda på sanningen om allt. Men sitt inte och säg att jag tjatar nu, För nog fan är allt så jävla mkt enklare om man säger sanningen !
Tack och bock.
Nu ska jag göra mig i ordning för intervjun.
Typiskt att man ska ha massa annat skit att tänka på. Runk.

Tisdag

Morn morn. :) Solen skiner. Fan va trevligt :)
I dag ska jag på intervju för Mcdonalds klockan två. hehe. Blir spännande.
Sen ska jag och älsk på hockey i kväll. Fan va roligt. Grymt länge sen nu :) Heja Leksand !
Vore ruskigt kul om de vann i kväll. Elitserien, here we come !
Nån som är sugen på en möblerad tvåa i centrala falun?
Vill flytta ut till Linus nu :)


Måndag

Hallå hallå. Kom precis innanför dörren. Varit ute i Enviken. Hundarna har fått leka lite .
De är så himla fina. Jag är grymt sugen på en rottweiler tik :) Så Zack har nån att leka med . :)
Blev inte många timmars sömn i natt, så blir en dusch nu sen en middagslur :)
Ska på intervju i morrn. Spännande.
Pusselipuss


En sliten Nikolina.

tystnad

För en stund. biter ihop. tänk Nikolina. älskar, hatar. lever. Livet . du. jag. orättvist, ja visst. men ändå bara livet. Jag lever . stark. men ändå så svag. så äckligt svag. men jag lever. Livet. Andas. På mig, på dig.
jag skriker. men det hörs inte. Jag lever. Livet. Andas . På dig.

Hallå

Hej svejs. Kom precis hem från Enviken . Blev ingen stor vinst på bingolotto . Haha. Vann en ny bingolott och mamma vann 100 kronor. Hon var snäll och bytte med mig. För jag brukar inte spela och hon spelar varje gång typ :P



Älskade Mamma. !

"doppa doppa"



odds

Oddsen verkar då vara på våran sida i dag. haha. Såg 002 och 003 med en bil imellan.
Vi blev så exhalterade att vi missade gubben som gick över vägen. Kunde ha gått illa.
Prova börja räkna, Man blir helt galen och måste kolla på alla bilar.
Nu är vi ute i Bjurs iaf. Ska väl snart åka till Niklas.
Jag har köpt fyra lotter till mig och Linus. Verkar ju som turen är på våran sida idag ;)
Hörs senare !
Pusselipuss


Söndag

Hallå gott folk. Sov till halv två ja, Haha. Trött i ögat. Hade iaf skit kul igår. :)
Allt handlar om vilka folk man går ut med :)
Sen har jag i flera års tid letat efter en bil med registreringsnummer 001. För jag vill räkna bilar. Och tro på fan så stod en gammal volvo på slätta vägen med det nummret. haha. Nu ska jag bara hitta 002 ;)
Nu ska jag klä på mig, Ska köpa bingolotter och chips. Sen bär det av till bror Niklas och mamma :)


Började kvällen hos Kim och marit . Sjöng Lips :) Jag sög.

Bror klämmer i ;)


vi :)

FINAST!

Är syskonen Larsson nå lika ? :)

ÅH

Sen fick vi springa ner till tvättstugan mitt i natten och hämta kläder ;)

Sliten Nikolina

Vem är du?

Är så grymt nyfiken på vilka det är som läser min blogg, Har ju trots allt runt 50 läsare om dagen.
Så ta och lägg in en kommentar med ditt namn :)



Och för alla nyfikna jävlar så vet ni nu att sprutgrädden fick följa med hem ;)

Räksallad


Gott som fan !
Nu måste jag duscha, och göra mig i ordning för kvällens strapatser.
 Ska ta med kameran, så får ni se bilder i morrn :) Pusselipuss

Lördag

Hej hopp. Kom precis innanför dörren, Har varit ut till Bjurs och eldat och gått med vovven. Sen var vi och handlade på Willy´s . Linus tar tag i sprutgrädde och säger mhm. Jag säger, Den kan du spruta på mig och slicka upp. Sen blev det en rolig handling, Linus gick runt med stånd. Hahaha. Du tror jag skrattade. ;)
Nu ska vi göra räksallad iaf . Mums :)
I kväll ska vi till bror Kim och Marit. Ska sjunga och spela , Blir nån grogg oxå :)
De skulle på Åh sen, Jag hänger väl på om jag kommer in ;) Är ju 22 där. Men har inte varit nå problem förut.
Nu måste jag hjälpa Linus att skala räkor. Puss Puss


Det är tur man har en duktig gubbe :)

Sen att han är snygg oxå, Gör det hela trevligare :)



Mammas bäbisar vill oxå ha räkor :)

2 april

Jaha, Då kom vi precis hem till Falun igen. Har klyft ved, kört veden till Enviken och passat på att tigga lite mat hos bror. Så fick jag träffa mammis lite idag oxå :) Trevligt.

Nu känner jag för en dusch, och massa mys bara. !
Hoppas alla får en trevlig kväll !




Sen tvingade Linus mig att köra denna jävel. Farligt ;)

Du tror jag var rädd. Som fan !

Hej

Godmorgon. Nyss ätit gröt som vanligt.
I dag ska vi fixa ved åt bror Niklas. Så bäst jag sätter fart, annars blir Linus galen. ;)
Hörs senare.


JAG ÄLSKAR DIG !

Påsk

Hej hopp. Kom precis innanför dörren hemma. Varit hos bror Niklas och ätit påskmiddag. Mamma och Kim var oxå där, och självklart brödernas respektive och barnen :) Hur mysigt som helst. Hundarna fick leka lite oxå, bara det att Zack är översexuell ;)
Nu ska vi hoppa i duschen, sen lägga oss och läsa bok :) 
Älskar dig Linus!

 

RSS 2.0