Dagens look !

Nu skall jag ta vovve på en liten promenad upp till min gubbe !
(för era kritiska jävlars skull så kan jag berätta att han är tre hus bort, så ni inte tror jag plågar hunden.)
Pöss



Kommentarer
Postat av: Sara

Förstår inte riktigt, men om folk har klagat för att du gått för långt med valpen/hunden så undrar då jag.. För av vår erfarenhet så vill inte valpen gå så sätter den sig och då är det väl bara att ta upp den då?! Svårare än så är det inte!

Antar att våra valpar som vi har går ganska mycket sammanlagt om man räknar hur mycket dom är ute på gården på en dag!



// Sara

2011-04-28 @ 17:01:25
Postat av: Nikolina

Jag har fått skit för att Diva gått promenad på fem tio minuter, då tyckte de synd om henne.

Det roliga är att hon har inga som helst problem att ta en sån promenad om dagen. Hon tycker bara det är kul. Och precis som du säger, när hon är ute på gården springer hon ju mkt mkt mer. Folk är så himla kritiska så det är löjligt !

2011-04-28 @ 17:04:08
URL: http://sverigesvarstanikolina.blogg.se/
Postat av: Lina

Tkr det är fel av dig att säga att ''de'' tyckte att det var synd om henne för det var inget jag sa och jag var ju en utav dem som påpekade det och jag sa bara att det inte är bra att göra det FÖR OFTA med små valpar. Villket det faktiskt inte är och det är inget jag säger utan att ha den minsta kunskap om heller som jag sa innan! :)

2011-04-28 @ 20:20:48
Postat av: Nikolina

Nej varför tar du åt dig då? Jag har aldrig sagt att det var du som var kritisk. Det är många fler som skrivit om hunden, alla kommentarer har jag inte publicerat. Jag kan erkänna att nästan varje dag går Diva en promenad på fem minuter kanske. Det kan vara upp till garaget eller bara ner på stan. Annars rastas hon ett varv runt gården bara. Är hon dock ute och springer på gården så blir det ingen promenad. Detta är inte för att motionera, detta är för att hon ska få springa av sig lite. Som alla valpar behöver. För energi finns det gott om. Och som Sara säger, Diva gör inget hon inte vill kan jag lova. Är hon ute så lägger hon sig ner om hon blir trött. Slut diskuterat !

2011-04-28 @ 21:21:51
URL: http://sverigesvarstanikolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0